Doe mee

Dankzij financiële steun kunnen wij de mannen en vrouwen in de prostitutie helpen. Sta met ons in de bres voor deze mensen, zodat we ze een stem kunnen geven, en we gezamenlijk perspectief kunnen bieden. Iedereen die dit werk steunt maakt deel uit van het verhaal van de vrouwen die we ondersteunen. Een verhaal van hoop, perspectief en een nieuw begin.

Bij dit alles zijn we afhankelijk van donaties en hebben we uw financiële steun nodig!

U kunt doneren via onderstaand formulier of via onze bankgegevens:
NL49 TRIO 0338 4015 04 ten name van Stichting El Roi.

We zijn blij met elke donatie en zullen uw bijdrage zorgvuldig besteden. We leggen jaarlijks verantwoording af van het gebruik van de giften in ons jaarverslag. Onze jaarverslagen staan onderaan deze pagina.
We zijn een ANBI stichting, giften kunt u aftrekken van de inkomstenbelasting.

Hartelijk dank voor uw gift!

Vrijwilligers zijn de ruggengraat van El Roi. We zijn blij met onze vrijwilligers die uit zoveel denominaties van kerken komen en met veel verschillende talenten hebben. We zien een grote meerwaarde in die diversiteit en proberen talenten gericht in te zetten voor onze missie.

Wil jij ook vrijwilliger worden bij El Roi en deel worden van een maatschappelijk betrokken groep vrijwilligers en medewerkers? Vul dan het contactformulier in of stuur ons een e-mail. Daarna volgt een persoonlijk gesprek om samen te ontdekken welke taken bij jouw talenten aansluiten. Vervolgens volg je een training van vier avonden die zullen helpen bij het inzicht krijgen in de doelgroep.
Als vrijwilliger kun je bijvoorbeeld ingezet worden in de inloophuiskamer. Of je kunt mee op outreach en contact leggen met de vrouwen op hun werkplek. Daarnaast zijn er allerlei kleinere en grotere taken die om invulling vragen. We zijn nog specifiek op zoek naar:
• Fondsenwerver
• Penningmeester
• Communicatie medewerker
• Grafisch vormgever

Aarzel niet contact met ons op te nemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@elroi.nl. Ook als je nog niet zeker weet of je vrijwilliger wilt worden, vertellen wij je graag meer over ons werk.

Meld je aan als vrijwilliger

Wees welkom op onze outreach avonden in Utrecht, Amersfoort en omstreken.
Op deze outreach avonden beginnen we met gebed om God te danken voor wie Hij is, te bidden voor hen die op outreach gaan en de vrouwen en mannen die in de prostitutie werken.

Daarna gaan teams op outreach naar de seksclubs of escort in Utrecht, Amersfoort en omstreken. De achterblijvers zijn biddend betrokken bij de outreach. We sluiten de avond gezamenlijk af als de vrijwilligers van de outreach weer terug zijn. Het zijn open avonden, dus iedereen is van harte welkom! Ook als je geen vrijwilliger bent, kun je ons versterken door mee te bidden, neem even contact op via 0633149922 voor de locatie en tijd.
We stellen je aanwezigheid zeer op prijs!

Geef je op om mee te bidden

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Facebook of lees onze verhalen pagina! Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier. Twee keer per jaar ontvang je dan de El Roi nieuwsbrief op jouw digitale deurmat.

Nieuwsbrief 2021
Extra Nieuwsbrief i.v.m corona
Nieuwsbrief 2020

 

 

Geef je op de voor de nieuwsbrief

Maatschappelijk en kerkelijk draagvlak is belangrijk voor El Roi. Maatschappelijk willen we een stem zijn voor deze vrouwen. We willen vertellen over ons werk aan jongerengroepen, kerken, in de media of in de politiek.

We houden graag presentaties om onze missie bekend te maken en draagvlak te creëren voor het werk van El Roi. Onze presentaties worden gegeven tijdens de kerkdienst, op een dag of avond of bij een bijeenkomst of activiteit, zoals een vrouwenavond.
Daarnaast bieden wij ook informatie over ons werk om eventueel te vermelden in uw nieuwsbrief, kerkblad of social media kanaal.

Mogen we bij u wat vertellen over ons werk? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Nodig ons uit voor jullie activiteit

 

"ik durf eigenlijk niemand een knuffel te geven, maar bij jullie durf ik het wel!"

We zijn dagelijks bereikbaar via mobiel & WhatsApp:
06-33149922 en via email:
info@elroi.nl

Wees welkom!

Wekelijks is onze inloophuiskamer geopend op donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Je bent welkom met al je vragen of gewoon voor een bakkie koffie en een goed gesprek!
Op andere momenten zijn we geopend op afspraak.

Adres: Kanaalweg 22, Utrecht.

De ingang is om de hoek van het gebouw.