Doe mee

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Volg ons (stichting El Roi) dan op Facebook, Linked-In of Instagram! Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier.
Twee keer per jaar ontvang je dan de El Roi nieuwsbrief op jouw digitale deurmat.

Nieuwsbrief voorjaar 2022

Geef je op de voor de nieuwsbrief

Dankzij financiële steun kunnen wij de vrouwen in de prostitutie helpen. Help ons om deze vrouwen een stem te geven en hen een toekomstperspectief buiten de prostitutie te bieden. Iedereen die dit werk steunt maakt deel uit van het verhaal van de vrouwen die we ondersteunen. Een verhaal van hoop, perspectief en een nieuw begin.
Bij dit alles zijn we afhankelijk van donaties en hebben we uw financiële steun nodig!

U kunt doneren via onderstaand formulier of via onze bankgegevens:
NL49 TRIO 0338 4015 04 ten name van Stichting El Roi.

We zijn een ANBI stichting, giften kunt u aftrekken van de inkomstenbelasting.

We zijn blij met elke donatie en zullen uw bijdrage zorgvuldig besteden. We leggen jaarlijks verantwoording af van het gebruik van de giften in ons jaarverslag. Onze jaarverslagen staan onderaan deze pagina.

Hartelijk dank voor uw gift!

Vrijwilligers zijn de ruggengraat van El Roi. We zijn blij met onze vrijwilligers die uit zoveel denominaties van kerken komen en ieder hun talent inzetten. We zien een grote meerwaarde in die diversiteit en proberen talenten gericht in te zetten voor onze missie.

Wil jij ook vrijwilliger worden bij El Roi en deel worden van een maatschappelijk betrokken groep vrijwilligers en medewerkers? Vul dan het contactformulier in of stuur ons een e-mail. Daarna volgt een persoonlijk gesprek om samen te ontdekken welke taken bij jouw talenten aansluiten. Vervolgens volg je een training die zal helpen bij het inzicht krijgen in de doelgroep en ons als organisatie.
Als vrijwilliger kun je bijvoorbeeld ingezet worden als maatje of gastvrouw. Of je kunt mee op outreach en contact leggen met de vrouwen op hun werkplek. Daarnaast zijn er allerlei kleinere en grotere taken die om invulling vragen.

We zijn nog specifiek op zoek naar:
• Fondsenwerver
• Bestuurslid
• Grafisch vormgever
• Taalmaatje

Aarzel niet contact om contact met ons op te nemen via onderstaand contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@elroi.nl. Ook als je nog niet zeker weet of je vrijwilliger wilt worden, vertellen wij je graag meer over ons werk.

Meld je aan als vrijwilliger

Als stichting vinden we gebed belangrijk. We roepen christenen op om actief op te staan tegen onrecht in de seksindustrie door middel van gebed. Dat kan door aan te sluiten bij onze outreach avonden of door deel te nemen aan onze gebedsapp waarin er gericht voor gebedspunten gebeden wordt.

Op onze outreach avonden beginnen we altijd met gebed. Daarna gaan we in teams op outreach in Utrecht, Amersfoort en omstreken. De achterblijvers zijn biddend betrokken bij de outreach. We sluiten de avond gezamenlijk af als de vrijwilligers van de outreach weer terug zijn.

Bijbelteksten waardoor we ons bemoedigd voelen zijn: Jesaja 61:1-7, Spreuken 31:8-9 & Mattheus 6:33.

Onze outreach avonden zijn open avonden, dus iedereen is van harte welkom! Ook als je geen vrijwilliger bent, kun je ons versterken door mee te bidden of deel te nemen aan onze gebedsapp. Neem even contact op via 0633149922 voor de locatie en tijd.

We stellen je aanwezigheid zeer op prijs!

Geef je op om mee te bidden

Maatschappelijk en kerkelijk draagvlak is belangrijk voor El Roi. Maatschappelijk willen we een stem zijn voor deze vrouwen. We willen vertellen over ons werk aan jongerengroepen, kerken, in de media of in de politiek.

We vertellen graag meer over ons werk om onze missie bekend te maken. Daarnaast vinden we het belangrijk om draagvlak & bewustzijn te creëren voor de vrouwen die we mogen ondersteunen.
Onze presentaties worden gegeven tijdens de kerkdienst, bij een bijeenkomst/activiteit zoals een studentengroep of vrouwenavond.
Daarnaast bieden wij ook informatie over ons werk die u kan vermelden in uw nieuwsbrief, kerkblad of social media kanaal.

Mogen we bij u wat vertellen over ons werk? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier.

Nodig ons uit voor jullie activiteit

 

"Ik durf eigenlijk niemand een knuffel te geven, maar bij jullie durf ik het wel!"

We zijn dagelijks bereikbaar via mobiel & WhatsApp:
06-33149922 en via email:
info@elroi.nl

Wees welkom!

Wekelijks is onze inloophuiskamer geopend op donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Je bent welkom met al je vragen of gewoon voor een bakkie koffie en een goed gesprek!
Op andere momenten zijn we geopend op afspraak.

Adres: Kanaalweg 22, Utrecht.

De ingang is om de hoek van het gebouw.