Welkom op de website van El Roi! Werk je in de prostitutie of heb je met prostitutie te maken? Dan is deze site voor jou bedoeld.

 

Als je graag met iemand wilt praten, over jezelf, je familie, over God, of misschien over dingen die je lastig vindt en je gewoon een luisterend oor wilt, dan zijn we er voor jou. We helpen je graag bij het vinden van hulp voor praktische problemen of misschien vind je het fijn als we voor jou en je familie bidden. 

 

Waarom
We willen graag met je in contact komen, omdat we christen zijn en geloven dat iedereen een waardevolle plaats in de wereld mag innemen. Daarom trekken we als El Roi vrouwen met elkaar op en zijn we ook benieuwd naar jou. We zijn allemaal vrijwillgers en onze hulp kost niets. We zien naar je uit!
 

Waar
Je bent welkom om bij ons langs te komen! Op maandag zijn we van 10 tot 14 uur aanwezig in de huiskamer van de Buurtkerk, 2e Daalsedijk 2B in Utrecht. De ingang is om de hoek van het gebouw. Ook kun je ons bellen of mailen als je een vraag hebt of gewoon even wilt praten. Of misschien zin om een afspraak te maken om samen ergens wat te drinken?

 

T 06 33 14 99 22
M elroiutrecht@gmail.com

 

We vinden het leuk als je ons laat weten wat je van onze uitnodiging vindt!
Misschien heb je een tip voor ons over wat voor jou belangrijk is?


Hartelijke groet van de vrouwen van El Roi 

 

// gezien maar niet bekeken //

ANBI_.png
  • b-facebook